Kaupan ehdot

Toimitusaika
Varastossa valmiina olevat tuotteet pyrimme lähettämään 2-6 päivän kuluessa. Tilaustuotteiden toimitusaika on 1-4 viikkoa. Ota aina yhteyttä tilaustuotteiden kohdalla. Näin voimme varmistaa, että esimerkiksi lahjaksi tilattu tuote valmistuu ja toimitetaan ajallaan. Toimitusaikoihin vaikuttaa tuotteiden varastosaldot sekä tilaustuotteiden jono. Tilaustuotteet valmistetaan aina tilausjärjestyksessä.
 
Vaihto- ja palautus
Kaikilla tuotteilla on 14 päivän vaihto-ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja vastata kunnoltaa uutta tuotetta. Tuote tulee palauttaa alkuperäisessä pakkauksessa. 14 päivän kuluttua tuotteita ei voi enää vaihtaa tai palauttaa. Palautuksen yhteydessä tarvitsemme aina kuitin suoritetusta ostoksesta.
Verkkokaupasta ostettu, 14 päivän aikana palautettu tuote hyvitetään tilauksessa käytetylle maksutavalle tuotetta ei hyvitetä tilisiirtona asiakkaan tilille.
Asiakas on aina vastuussa palautuksesta aiheutuvista toimituskuluista. Muut toimituksesta aiheutuvat kulut eivät myöskään ole palautettavissa.
Mittatilaustuotteilla ja kustomoiduilla tuotteilla ei ole vaihto-tai palautusoikeutta!
Vaihdon tai palautuksen yhteydessä ota aina ensin yhteyttä sähköpostilla kuukosdesign@gmail.com

Palautusosoite
Kuukos Design Oy
Notkotie 7
11120 Riihimäki